Go to Top

Starters International Business

Starters International Business // Coaching door Experts // 100% gesubsidieerd

Wat is Starters International Business (SIB)?

De Nederlandse overheid wil het MKB stimuleren om meer te internationaliseren. Daarvoor biedt zij ondersteuning d.m.v. het Starters International Business programma: een intensief en interactief coachings- en activeringstraject ter voorbereiding op internationalisering. De uitvoering van van deze trajecten is in handen van een aantal geselecteerde partijen, waaronder ENTRY2MARKET.

Het SIB-traject van ENTRY2MARKET

Onder de regeling Starters International Business (SIB) biedt ENTRY2MARKET u ‘Groeikansen over de Grens’. Een gratis intensief coachings- en activeringstraject waarbij u tot een duidelijke internationale aanpak komt. Het traject geeft u inzicht in úw kansen in het buitenland. En in wat er concreet nodig is om daar succesvol te worden. Een traject voor ondernemers, door ondernemers.

Waarom internationaal zaken doen?

Internationalisering leidt tot groei. Het biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verbreedt het blik- en werkveld van uw onderneming. Het leidt tot innovatie. Maar hoe pakt u dat goed aan? Waar ligt de kracht van uw product of dienst? Welke markten bieden kansen? En wat moet u doen om die kansen te pakken? Met een SIB-traject van ENTRY2MARKET gaat u goed voorbereid op weg.

Ons doel is dat u aan het eind van het SIB-traject een duidelijke internationaliseringsstrategie heeft en ook echt de stap over de grens zet. De adviseurs van ENTRY2MARKET begeleiden u in 3 à 4 persoonlijke sessies naar een internationaliseringsstrategie, met als resultaat een concreet stappenplan waarmee u direct aan de slag kunt.

 

“I would highly recommend this! We (Jungo) have worked with ENTRY2MARKET to investigate our international potential and are very pleased with the outcome. Both Catelijne & Mustafa are great to work with and will help you point your company in the right (international) direction. So be sure to check it out.” - Vincent van Noort, Jungo

 

Wat is SIB?

Bekijk de SIB-Infographic

Meer Informatie

Lees onze SIB-brochure

Start direct

Pak uw kans over de grens!

Uitvoerende Organisatie SIB

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren